Uncategorized

Sandlund/Hossain

Images describing the case
Images describing the caseImages describing the caseImages describing the caseImages describing the caseImages describing the case

Sandlund/Hossain

ett Cow Funder Initiative

Sandlund/Hossain startade med ett tydligt syfte; väskor av hög kvalitet tillverkade på ett schysst sätt till vettiga priser. Väskor som man kan bära med sig genom livet.

 

Deras vision är att skapa ett nytt sätt att konsumera på, där konsumenten och väskan är en del av ett större sammanhang. Ett första steg mot detta är “The Cow Funder Initiative”.

 

Genom deras sociala projekt donerar de kalvar till behövande familjer i Bangladesh:

  • För varje väska som säljs doneras pengar till The Cow Funder Initiative.
  • För pengarna köper de kalvar och utbildar familjer i hur man tar hand om djuret.
  • När tiden är kommen behåller familjen vinsten från försäljningen av köttet, vilket kan motsvara upp till ett par årsinkomster.
  • De får tillbaka vår ursprungliga donation som vi sedan köper en ny kalv för till en ny familj.

 

Vi är långsiktiga partners till Sandlund/Hossain och har hjälpt till i hela deras startup-resa med allt från branding till design, implementation och vidareutveckling av ny e-handelssite.

 

Hör av dig

Här kan du kolla in fler
 lyckade
projekt från oss.

sandlund cases

Burmans Ur & Guld

Kreng – en del av
byråkoncernen
People People People

Vi är experter på e-handel. Men vi har också nära relation till våra systerbolag inom koncernen People People People. PPP växer löpande och våra bolag finns representerade i stora delar av Sverige och Europa. Så som kund hos Kreng kan du alltid räkna med vassa rekommendationer till de bästa inom film, text, design, strategi och mycket, mycket mer.
People People People

People People People House
Brännkyrkagatan 62
STOCKHOLM

Kreng logotyp